w

Linken Klatrepark

Narvikfjellets egen lille fornøyelsespark mellom trærne!

25.04.201612:18 Helle Holt

Linken Klatrepark består av to klatreruter med ulik vanskelighetsgrad og er full av morsomme og spennende utfordringer. Klatreparken ligger i skogen ved toppen av Barnebakken i Narvikfjellet. Vår klatreguide møter dere i lavvoen ved inngangen til skogen, hvor dere får opplæring i bruk av nødvendig sikkerhetsutstyr og regler. Den luftige ferden gjennom ulike hinder byr på utfordringer både fysisk og mentalt, og passer utmerket både for barn og voksne. Her ligger alt til rette for en hyggelig og sosial aktivitet.

Priser
Linken Klatrepark leies kun ut til grupper på forespørsel. Følgende er inkludert i prisen; hjelm, klatresele, sikkerhetsline og zipprulle. Guide som gir opplæring og veiledning under hele økta, samt åpen lavvo med bål og varme reinskinn.

Voksen/ungdom (fra 13 år)
2-10 pers: kr 3.600 pr gruppe
Over 10 pers: kr 360 pr person

Barn (til og med 12 år)
2-10 pers: kr 2.600 pr gruppe
Over 10 pers: kr 260 pr person

Ta med/ha på
Ta på passende sko, gjerne joggesko eller lettere tursko. Sandaler eller slippers er ikke tillatt i klatreparken. Det er også smart å ta med hansker, samt klær som tåler kontakt med trær og wire. Dersom du har langt hår anbefaler vi at du setter opp håret under klatreøkten. 

Praktisk informasjon
Aktiviteten skjer under kontrollerte forhold. Narvikfjellets klatreguide vil være tilstede for veiledning under hele klatreøkta. Lavvoen holdes åpen under hele seansen, og passer fint som samlingspunkt med bål og varm drikke.

Minimum høyde: 135 cm
Varighet pr klatreøkt: ca 2 timer
Åpent for booking: 1. april - 1. oktober
Oppmøte: Lavvo ved barnebakke
Booking: Full ut kontaktskjemaet og send inn