w

Heiskort

Se årets heiskortpriser og retningslinjer for kjøp av heiskort her!

Kjøp heiskort online - 10 % rabatt
kjøp heiskort
25.04.201613:22 Helle Holt

Heiskortpriser sommer 2018

Heiskort Voksen,
fra 18 år
Ungdom,
7-17 år
Gondolbillett t/r 200 150
Gondolbillett en vei 170 100
Gondolbillett t/r familie 2v+3u 600 -
Gondolbillett en vei familie 2v+3u 500 -
Sykkel dagskort  410 310
Sykkel 2-dagerskort 500 400
Sykkel ukeskort(7-dager) 800 600
Sykkel sesongkort 1500 1100
Keycard 100 100

Retningslinjer for kjøp av heiskort i Narvikfjellet

Alpinanleggenes Lands Forening (ALF) nr. 8/99 Retningslinjer for bruk av heiskort. 

Vi henstiller alle våre gjester til å gjøre seg kjent med våre retningslinjer for kjøp av heiskort, både i skishop og på nett.

Key-Card

Dersom du ikke har key-card, må du kjøpe dette. Kortet koster kr 100 i tillegg til heiskortprisen. Dersom du har key-card uten tekniske problemer, kan dette lades opp og brukes på nytt. Det er ingen pant på key-cards.

Hold deg oppdatert og informert

Vi ber om at alle gjester følger informasjonen som er oppdatert på våre hjemmesider og ved hver enkelt heis. Alle gjester må gjøre seg kjent med hvilke heiser og nedfarter som er åpne i forbindelse med vær og føre, før kjøp av heiskort. Det gis ingen refusjon i etterkant.

Årskort

Årskort er personlig og må ikke overdras. Mistet kort erstattes ikke. Det gis ingen erstatning ved uforutsette driftstans f.eks. ved dårlig vær, strømbrudd, maskinfeil e.l, ei heller uforutsette fysiske skader/begrensninger hos kortets innehaver. All næringsvirksomhet i alpinanlegg og område krever skriftlig avtale fra heisanlegget. Ved misbruk eller brudd på overnevnte retningslinjer, eller på de alpine løyperegler, kan heiskortet inndras.

Vær- og føreforhold

Vi gjør våre gjester oppmerksom på at vær og føreforhold kan være skiftende i fjellet. Gjesten er selv ansvarlig for å vurdere vær og føreforhold ut i fra sine ski- og snowboardferdigheter, før kjøp av heiskort.

Refusjon

Det gis ingen refusjon på heiskort ved dårlig vær, tåke, snø, ising, teknisk feil eller lignende. Gjesten må selv vurdere vær og føreforholdene ut i fra sine ski og snowboardferdigheter. Dersom du er usikker med hensyn til vær og føre, ta kontakt med Skishopen før du kjøper heiskort. Ved tidlig avreise grunnet uforutsette hendelser gis ingen refusjon på heiskort. Det gis ingen refusjon av heiskort/årskort/sesongkort dersom kortets innehaver pådrar seg skade eller sykdom under kortets gyldighetsperiode. Det gis ingen refusjon på pakketerte produkter som inneholder heiskort etter 45 dager før ankomst. 

Rabatter

Gjesten er selv ansvarlig for å fremvise rabattkupong/voucher/gavekort/studentbevis før kjøp av heiskort. Det gis ingen refusjon i etterkant.

Grupper over 10 personer

Grupper over 10 personer får 15 % rabatt på heiskort i Narvikfjellet mot felles betaling for gruppen.

Barn under 7 år

Barn under 7 år kjører gratis på ski i Narvikfjellet dersom de bruker hjelm og bærer key-card med gyldig barnebillett. 

Heiskort online, alltid 10 % rabatt

Tilbudet er kun gyldig dersom du bestiller online. Tilbudet gjelder ikke ordinære årskort-priser eller allerede nedsatte kampanjepriser. 

Inndragelse av heiskort

Heiskort kan bli inndratt ved vesentlig overtredelse av Skivettreglene og anvisninger i heiser og nedfarter, samt i forbindelse med skikjøring i beruset tilstand.