w

Årskortkampanje 1. - 21. nov

Vi fortsetter suksessen med rabatterte årskort! Vær rask, kampanjen varer kun i en begrenset periode!

Årskortkampanje
Kjøp årskort!
26.04.201607:59 Helle Holt

Priser
Ungdom 7-17 år, kr 2.200, spar kr 1.450
Voksen fra 18 år, kr 2.750, spar kr 1.600
Familie 3-5 pers, kr 7.700, spar opptil kr 4.400
Bedriftskort, kr 4.900, spar kr 3.000

Barn under 7 år kjører gratis med gyldig billett og bruk av hjelm.
Bedriftskort kan ikke kjøpes på nett, men kan bestilles via post@narvikfjellet.no

Kampanjeperiode
Årskortkampanjen varer fra 1 - 21. november. Du kan kjøpe årskort til kl. 23.59 den 21. november.

Hva inngår i familieprisen? 
Familiepakken gjelder for voksne og ungdom fra samme familie og husstand. Alle kortene må kjøpes samlet for å oppnå pakkepris. Barn under 7 regnes ikke som ungdom. Dersom flere enn 3 ungdom tilkommer kr 1700 pr person. Familiepakken kan bestå av:

  • 2 voksne og 1 ungdom
  • 2 voksne og 2 ungdom
  • 2 voksne og 3 ungdom
  • 1 voksen og 3 ungdom 

Fordeler for alle som har årskort
Narvikfjellets årskortkunder har flere gode fordeler. Se årets fordeler under: 

  • Fri benyttelse av anlegget vinter- og sommersesong
  • Kaffedeal - kr 20 pr kaffe (Skishop/Fjellheisrestaurant)

Bedriftskort
Bedriftskortet er et upersonlig heiskort som kan brukes av 1 person om gangen. Bedriftskortet er et årskort som kan brukes hele vintersesongen og sommersesongen i Narvikfjellet. Bedriftskort passer fint for bedrifter som har flere ansatte med interesse for friluftsliv og skisport. Hvilke ansatte som kan bruke kortet til hvilken tid må organiseres intert i bedriften. Bedriftskort kan ikke kjøpes på nett, men kan bestilles via post@narvikfjellet.no så kommer vi innom med kortene!

Må jeg ha key-card? 
Ja. Key-cardet koster kr 100 og er omladningsbart. Kortet inneholder en elektronisk chip som heiskortet lades på og som kreves for at du skal kunne kjøpe heiskort i Narvikfjellet. Årskortet lastes opp på key-cardet når du henter ut ditt kort i skishopen. Key-cardet kan forhåndsbestilles sammen med årskortet på nett, eller kjøpes i Skishopen når du henter ut årskortet.

Hvor kan jeg kjøpe årskort? 
Du kan enkelt kjøpe årskort på nett ved å følge "Kjøp årskort"-knappen øverst på siden! Legg inn din informasjon, og kortet er klart til henting i Skishopen. Alternativt kan du ta turen innom vår Skishop og kjøpe både årskort og key-card av en av våre hyggelige ansatte. Åpningstider for salg av årskort i skishopen:

  • Mandag - fredag: 18.00-20.00
  • Lørdag - søndag: 12.00-15.00

Barn under 7 år
Barn under 7 år kjører gratis på ski i Narvikfjellet dersom de bruker hjelm. Barn under 7 skal likevel alltid bære gyldig heiskort (enten årskort eller dagskort) som utstedes "gratis" i skishopen. Merk at barn under 7 også må ha key-card.

Når må jeg bestille "ungdomsbillett"? 
Du er definert som ungdom når du har fylt 7 år, og blir værende i denne kategorien til og med ditt 17 leveår. Det er din alder på kjøpstidspunktet som avgjør hvilken kategori du havner under.

Når må jeg bestille "voksenbillett"? 
Du er definert som voksen når du har fylt 18 år. Din alder på kjøpstidspunktet avgjør hvilken kategori du havner under. 

Merk følgende
Årskortet er personlig og kan kun benyttes av kortets innehaver (avbildet person). Årskortet fungerer kun som gyldig billett i Narvikfjellets heiser når kortet benyttes av kortets innehaver. Mislighold av disse retningslinjene medfører inndragelse av kort