w

Linken Klatrepark

Narvikfjellets egen lille fornøyelsespark mellom trærne! *Grunnet omfattende anleggsarbeid rundt Linken Klatrepark i forbindelse med etableringen av det nye sentralområdet i anlegget, vil klatreparken holdes stengt i perioden 1. mars - 1. november 2018.*

25.04.201612:18 Helle Holt

Priser

Voksen/ungdom (fra 13 år)
2-10 pers: kr 3.600 pr gruppe
Over 10 pers: kr 360 pr person

Barn (til og med 12 år)
2-10 pers: kr 2.600 pr gruppe
Over 10 pers: kr 260 pr person

Send inn en forespørsel på booking av klatreparken i skjemaet under.

 

Hva er inkludert i prisen? 
Hjelm, klatresele, sikkerhetsline og zipprulle. I tillegg vil det være en guide som gir opplæring og veiledning under hele økta. Klatring i ca 1,5 t. 

Informasjon


Om løypa

Linken Klatrepark består av to klatreruter med ulik vanskelighetsgrad og er full av morsomme og spennende utfordringer. Klatreparken ligger i skogen ved toppen av Barnebakken i Narvikfjellet. Vår klatreguide møter dere i lavvoen ved inngangen til skogen, hvor dere får opplæring i bruk av nødvendig sikkerhetsutstyr og regler. Den luftige ferden gjennom ulike hinder byr på utfordringer både fysisk og mentalt, og passer utmerket både for barn og voksne. Her ligger alt til rette for en hyggelig og sosial aktivitet.

Ta med/ha på
Ta på passende sko, gjerne joggesko eller lettere tursko. Sandaler eller slippers er ikke tillatt i klatreparken. Det er også smart å ta med hansker, samt klær som tåler kontakt med trær og wire. Dersom du har langt hår anbefaler vi at du setter opp håret under klatreøkten. 

Praktisk informasjon
Aktiviteten skjer under kontrollerte forhold. Narvikfjellets klatreguide vil være tilstede for veiledning under hele klatreøkta. Bruk av privat klatrutstyr er ikke tillatt. For grupper som booker klatrepakern utenfor åpningstid, er lavvoen tilgjengelig for bruk både før, under og etter klatreøkta.

Minimum høyde: 135 cm
Varighet pr klatreøkt: ca 2 timer
Åpent for booking: 1. april - 1. oktober
Oppmøte: Lavvo ved barnebakke
Booking: Full ut kontaktskjemaet og send inn