w

Velkommen til Fjellheisrestauranten

Mat og drikke er en viktig del av opplevelsen i Narvikfjellet både sommer og vinter! Fjellheisrestauranten 656 moh er selve utgangspunktet for naturens stillhet, det arktiske lyset, fine naturopplevelser, aktivitet og fantastisk utsikt, kombinert med gode smaker! På Fjellheisrestauranten finnes noe for både store og små fjellfolk. Velkommen opp!

27.04.201608:45 Helle Holt

Velkommen til byens råeste spisested 656 moh! Fjellheisrestauranten er selve hjertet i Narvikfjellet, med fantastisk utsikt over Narvik by, malmhavnen, Ofotfjorden og de majestetiske fjellende som omkranser byen.

Familietilbud sommeren 2018

Vi gir alle barn under 7 år en gratis valgfri rett fra barnemenyen mot at en eller begge foreldre/foresatt kjøper en rett på menyen til normal pris. Familiens ungdommer (fra fylte 7 til 17 år) får 25 % rabatt på en valgfri rett. Tilbudet gjelder hele sommersesongen fra 1. juni til 19. august. Drikke kommer i tillegg.

Åpningstider

Fjellheisrestauranten er åpen for individuelle gjester og grupper både sommer og vinter, hvorav spisestedets åpningstider følger skiheisenes åpningstider i vintersesongen, og gondolens åpningstider sommer og høst. Se åpningstidene her

Meny

Fjellheisrestaurantens meny varierer med sesong, men består alltid av våre klassikere Fjellburgerern, King Size Linkenvaffel, og vår steinovnsbakte pizza! Se gjeldende meny i margen til venstre eller i bunnen av artikkelen dersom du bruker telefon. 

Transport opp

Fjellheisrestauranten ligger 656 moh, og for de som ikke er fristet til å ta beina fatt langs den fine Fjellveien, er gondolbanen et svært godt alternativ og en egen opplevelse i seg selv. Gondolbanen går kontinuerlig under åpningstid, og billettpriser og booking finner du her.

Restauranten og Peisestua

På Fjellheisrestauranten finnes lokalene Restauranten og Peisestua. Restauranten ligger i første etasje, og har kapasitet til 120 personer. Restauranten er hovedlokalet under daglig drift, hvor mat og drikke serveres både sommer og vinter. Loalet egner seg også fint til møter, konferanser, middager og andre lignende arrangementer. 

Peisestua ligger i underetasjen og har en noe mer "lun" atmosfære med kapasitet til 60 personer for bespisning. Utsikten fra Peisestua er mist like god som fra Restauranten, og byr på en beroligende høyfjellsopplevelse. Peisestua egner seg svært god til afterskis, mindre møter, uformelle middager og arrangementer, og har en egen bar midt i lokalet. 

Bordbestilling i åpningstid

Ønsker du å reservere bord i åpningstiden? Send en henvendelse på mail til post@narvikfjellet, fyll ut skjemaet under, eller ring til vårt sentralbord på +47 905 40 088. 

Arrangement utenfor åpningstid

Fjellheisrestauranten egner seg svært godt til lukkede arrangementer, private middager, firmafester og andre eventer som ønsker en opplevelsesverdi ut over kun matopplevelsen. Send en forespørsel på mail til post@narvikfjellet, fyll ut skjemaet under, eller ring til vårt sentralbord på +47 905 40 088. 


Meny Fjellheisrestauranten Sommer 2018