w

Ledige stillinger

Vi trenger alltid flinke fjellfolk i Team Narvikfjellet! Bli med på utviklingen av Norges mest spennende skidestinasjon, få viktig erfaring og nyt fridagene i Norges råeste bakgård! Se informasjon om ledige stillinger under!

Jobb i Narvikfjellet
26.04.201608:21 Helle Holt

Narvikfjellet Resort AS søker etter nye medarbeidere. Se de ulike stillingene under: 

 

Narvikfjellet Resort AS består av Fjellheisrestauranten, Narvikhytta, Victoria Cafe og Delikatessen. I tillegg planlegges nye konsepter.

1. Prosjektstilling. Helt spesiell 100% stilling i et unikt konsept under utvikling.
Vi ser etter en kokk som kan være med i et lite team hvor det stilles høye krav til kreativitet og gjennomføringsevne. Må kunne jobbe selvstendig mot kunde og planlegging av konseptet.

God kjennskap til Nord-Norske mattradisjoner og A la Carte servering på et høyt nivå er en forutsetning. Er du i tillegg friluftsinteressert kan det godt hende at du er riktig person. 

Søknad og spørsmål sendes på mail til jon.elling@delikatessen.no 

2. Kokk med fagbrev 100% stilling:
Til Fjellheisrestauranten trenger vi en ansvarlig kokk som kan være med og styre vårt kjøkken, sammen med våre kjøkken- og restaurantledere.

Erfaring fra A la Carte og selskapsgjennomføring er en fordel. Du må være strukturert og kunne takle høyt press i perioder. Ansettelsestidspunkt når du er klar. Lønn etter avtale.

3. Kokk med fagbrev 100% stilling og kokk 50 % stillig
Vi trenger kokker med erfaring fra A la Carte servering, catering og selskapsgjennomføring til en ny restaurantsatsing. Du vil inngå som en del av et team under vår kjøkkenleder. Ansettelsestidspunkt i løpet av januar/ februar 2018. Lønn etter avtale.

Søknad og spørsmål sendes til frank@narvikfjellet.no 

4. Bartendere deltid
Lyst til å være med i teamet som tar seg av Afterski på Fjellheisrestauranten? Søker må være over 20 år, erfaring er foretrukket men ikke nødvendig. Du må trives i et hektisk ungt miljø med mye fart og spenning.

5. Medarbeidere deltid
Til Fjellheisrestauranten søker vi etter vitale og oppegående servicemedarbeidere som kan takle flere varierte arbeidsoppgaver i en til tider hektisk arbeidssituasjon. Er du i tillegg ski- og friluftsinteressert og kjenner til Narvikfjellet fra før er dette en fordel. 

Søknad og spørsmål sendes til kjetil@narvikfjellet.no