w

Lys i Tredjebakken

Årets store nyhet i Narvikfjellet; flombelysning i Tredjebakken til kommende sesong!

Nyhet!
18.10.201612:42 Helle Holt
Vi lyser opp mørketida!

Endelig kan vi dele nyheten om at Tredjebakken blir flombelyst allerede til kommende skisesong!

I forkant av sesongen 2015/2016 investerte Narvikfjellet Eiendom AS i et topp moderne snøproduksjonssystem fra den anerkjente leverandøren Techno Alpin AG. En tykk såle av kunstsnø i kombinasjon med mye natursnø, resulterte i tidenes vintersesong for Narvikfjellet. 

Nyheten som vi med stor glede slipper i dag 25. oktober, er minst like god!

Et nytt lysanlegg i Tredjebakken står for tur, og vil gi nye muligheter til alle oss som elsker å stå på ski og snowboard!

"Forestill deg en velpreparert Tredjebakke i mørketiden, omkranset av lysene fra byen, et glimt av dansende nordlys og en åpen varm Fjellheisrestaurant! Dette synet og denne opplevelsen skal du lete lenge etter!"

De nye miljøvennlige LED-lysene viser vei ned mot Andrebakken eller til påstig heis 3 for en ny tur i den familievennlige Tredjebakken (blå løype). På veien opp kan du nyte utsikten fra gondolbanen eller fra en av t-krokene. Valget er ditt!

Den varme og lune Fjellheisrestauranten ønsker velkommen med varme drikker og god atmosfære. Det ikoniske bygget fra 50-tallet er nyoppusset, men gir deg den samme gode stemningen og en utsikt som tar pusten fra de fleste!

Lys i Tredjebakken vi gi oss flere opplyste høydemeter, større områder som kan benyttes til skikjøring, bedre treningsforhold for aktive alpinister, og en helt ny opplevelse for alle. Narvikfjellet med 5 flombelyste nedfarter er et produkt som kan konkurrere med de aller beste. 

Litt informasjon

13. januar 2017 inviterer Narvikfjellet alle skiglade folk til "lysfest" på Fjellheisrestauranten. Her markeres en ny tid med mørketidskjøring fra Tredjebakken og ned. Velkommen til en hyggelig samling fra kl. 16:00-18:00 i Peisestua. 

Narvikfjellet planlegger åpning av anlegget 5. desember eller tidligere. Når Familiebakken og Førstebakken er åpnet, åpner Andre- og Tredjebakken så raskt som mulig. 

Fra 13. januar eller tidligere er alle nedfarter til og med tredjebakken åpen hver dag, også midtuke.

Allerede 17. februar åpner stolheisen for dagdrift fredag, lørdag og søndager. Det er også startskuddet for høysesongen! 

Det tas forbehold om vær- og klimaforhold.

Mer informasjon om årskortkampanjen og årets priser kommer her på hjemmesiden 1. november. 

Narvikfjellet – mer ski enn noensinne!

 

For mer informasjon kontakt;

Ragnar Norum, ragnar.norum@fortenarvik.no +47 957 65 604

 

Lys i Tredjebakken
Narvikfjellet
Mørketid Narvikfjellet
Nordlys Narvikfjellet
Nordlys Narvikfjellet
Vinterlys i Narvik