w

Foredrag Tormod Grandheim

I Alpene er det 82 topper over 4000 meter. Tormod Granheim har vært på alle. I 2016 ble han kåret til "Årets Eventyrer" og den 14. april 2018 kommer han til Narvikfjellet for å snakke om livet!

14. april Foredrag Tormod Granheim
Kjøp billett
08.02.201813:04 Helle Holt
Hva: Foredrag med Eventyrer Tormod Granheim
Dato: 14. april 2018
Tid: Kl 18.00
Sted: Fjellheisrestauranten
Pris: Kr 200,- pr person

"Opplevelsen når mennesker oppsøker steder de strengt tatt aldri var tiltenkt å være. Vår evne til å realisere, fremfor drømme. Alt handler om prestasjonsforbedring. For meg og mitt team. Om veien til målet – og jobben med å komme trygt hjem igjen. Slik skapes felles historier." Tormod Granheim

Tormod har gjennom en lang karriere vist at han helst går egne veier og tiltrekkes av eventyr utenfor allfarvei. Granheims siste eventyrprosjekt med å bestige alle toppene i alpene over 4000 meter, er både lekent og svært ambisiøst på samme tid. Dette er en innsats og en prestasjon som utvilsomt har krevd standhaftighet og pågangsmot, i kombinasjon med kløkt og tålmodighet for sikker gjennomføring. Granheim er den første i Norden som har lykkes med komplett samling over alpenes topper over 4000 meter, og har med det skrevet et lite stykke norsk tindesportshistorie!

Har du kjøpt camp-pass til Camp Narvik? Billett til foredraget er inkludert i passet.

Kun begrenset antall billetter er tilgjengelige, så vi anbefaler å bestille billetter i god tid før foredraget.

Tormod Granheim, Årets Eventyrer
Tormod Granheim, Mount Everest