w

Gondolens siste tur

Søndag 19. august kjører gondolen sin siste runde i Narvikfjellet etter 23 år i drift. Mandag 20. august starter demonteringen av heisen, som videre markerer byggestart av en ny moderne gondolbane som vil stå ferdig årsskiftet 18/19. Dette skal vi markere med en skikkelig gondolfest lørdag 18. august!

18. august, gondolfest
Kjøp billett
12.04.201810:27 Helle Holt

Velkommen til Gondolfest lørdag 18. august

Sammen med byens befolkning ønsker vi å markere avviklingen av den gamle gondolbanen i Narvikfjellet, og samtidig feire at arbeidet med den nye moderne heisen har startet! 

Billett/Priser

Voksen kr 250 inkl gondolbillett t/r, grillbuffet og konsert
Ungdom 7-17 år kr 200 inkl gondolbillett t/r, grillbuffet og konsert
Barn u/7 år får gratis grillbuffet og gondolbillett
Voksen/Ungdom med årskort kr 175 for grillbuffet og konsert

Det vil bli utlevert band til alle som har bestilt billetter på forhånd og de som kjøper billetter ved ankomst i gondolstasjonen. Dette bandet vil gi deg tilgang til både gondol og grillbuffet.
Har du årskort fra før? Da betaler du for grillbuffeten i gondolstasjonen eller i Fjellheisrestauranten hvis du ønsker å ta beinene fatt.

Billett kjøpes online her eller i gondolstasjonen ved ankomst. Årskortinnehavere kan betale i Fjellheisrestauranten. Vi oppfordrer alle til å ta med sitteunderlag.

Morro for barna

Narvikfjellet ønsker alle barn hjertelig velkommen, og der legger vi til rette for ulike aktiviteter for alle barn i alle aldre. Det blir aktiviteter som slakkline og hoppeslott . Kanskje det venter premie og noe godt til alle som fullfører linen?
Velkommen til Barnas Gondolfest fra kl. 12.00-16.00 !
Isdisken er fyllt opp i Fjellheisrestauranten og grillen serverer barnevennlig grillbuffet.

Utekonsert lørdag 18. august

Kl. 19.00 lørdag 18. august inviterer vi til utekonsert 656 moh, med utsikt over gondolbanen, Narvik by og de fantastiske omgivelsene rundt Narvik. Det blir livemusikk og vi kan garantere at dette vil bli en opplevelse for livet. Trubadurene Robin og Sigbjørn og Helmuts Helmet underholder med levende musikk fra kl. 19.00-23.00. Det blir god stemning og en intim atmosfære!
 

Fjellheisrestauranten

Vi utvider åpningstiden denne dagen og Fjellheisrestauranten holdes åpen fra kl. 10.00-01.00, og vi serverer grillbuffet ute på plattingen ved restauranten. Isdisken er fyllt opp, og drikke lagt på kjøl.

I tillegg serverer vi en helt egen 4-retters gondolmeny for anledningen, til kr 600,- pr person (inkl. gondol t/r). Her har vi kapasitet til maks 40 gjester, og det er kun bordbestilling på forhånd som gjelder. Menyen serveres fra kl. 17.00-21.00. Bordbestilling: post@narvikfjellet.noKort om den gamle gondolbanen

Dagens gondolbane fra stod ferdig i 1995, og erstattet da en eldre bane som stod ferdig i 1957. Banen tar deg fra Nedre Fjellheisstasjon 120 moh til Øvre Fjellheisstasjon 656 moh, og turen tar i gjennomsnitt 10 minutter. Heisens kapasitet er 350 personer i timen og har fungert som persontransport både sommer og vinter. Banen har ikke vært i drift under skuldersesongene høst/vår. Gondolbanen har vært byens og Narvikfjellets største turistattraksjon i mange år. Gondolens siste operative driftsdag vil være 19. august 2018.


Kort om den nye gondolbanen

Den nye gondolbanen skal stå ferdig 21. desember 2018, og vil gå fra nye Skistua 220 moh til Øvre ca 656 moh. Transporttiden vil være 4 minutter på det raskeste, og kapasiteten vil ligge på om lag 1600 personer i timen. Heisen blir levert av det sveitsiste selskapet Bartholet, og består av 23 gondoler med 10 seter i hver gondol. Gondolen vil være i drift hele året, og vil bidra til en særlig større driftsstabilitet og kapasitetsøkning for Narvikfjellets gjester. Gondolens startpunkt definerer anleggets nye "sentrum", hvor billettsalg, parkering, bespisning, skileie og andre kundefasiliteter vil være lokalisert. Dette er begynnelsen på en ny tid i Narvikfjellet!