w

Jobb i Narvikfjellet?

Velkommen til Narvikfjellets karriereportal. Her finner du informasjon om ledige stillinger og jobbmuligheter i Narvikfjellet.

Narvikfjellets Karriereportal
06.07.201709:13 Helle Holt

Vi i Narvikfjellet er alltid på utkikk etter dyktige, engasjerte og positive ansatte som ønsker å bidra til utvikling og vekst av det som skal bli en av Nord-Norges største reiselivsdestinasjoner, sommer og vinter. Kunne du tenke deg å bli en del av Team Narvikfjellet?

Narvikfjellet er et helårlig reiselivsanlegg, med foreløpig størst aktivitet under skisesongen fra november til april vinterstid. Om sommeren driver vi Fjellheisrestauranten 656 moh, Linken Klatrepark og har fine områder for downhillsykling. Gondolbanen er vår største attraksjon både sommer og vinter, og i løpet av 2019 åpner en feriepark med 30 eksklusive utleiehytter skapt for å oppleve Nord-Norge på sitt beste med midnattssol om sommeren og nordlys på vinteren. 

Kunne du tenke deg å jobbe i Narvikfjellet? Enten som heisvakt, servitør, aktivitetsleder, resepsjonisk el.l? Send en generell søknad med CV, bilde av deg selv og referanser, så lagrer vi deg i søknadsbanken og tar kontakt dersom en passende jobb skulle dukke opp. 

Komplett søknad sendes til post@narvikfjellet.no

Lykke til!

Ledige stillinger: