w

Selskap

Ønsker du et arrangement utenom det vanlige?
Vi skreddersyr opplevelser etter ønske! Send inn din forespørsel under.

25.04.201615:12 Helle Holt

Narvikhytta

Tømmerhytta ligger som et eventyrslott i skogen ved foten av Narvikfjellet. Hytta er omringet av fantastisk Nord-Norsk natur og byr på unike opplevelser med utgangspunkt i det urnorske! Narvikhytta ligger kun 10 minutter unna bykjernen, men likevel langt borte fra byens mange impulser. Vi kan lokke med en helt spesiell ro, god mat og drikke, utsikt over Narvik by og Ofotfjorden, og opplevelser som gir den gode magefølelsen. 

Narvikhytta brukes til møter, konferanser, selskaper, julebord, work-shops o.l. Hytta består av 2 møterom, hvorav et av disse fungerer som et grupperom. I tillegg ligger hyttas storstue i 1. etasje, hvor all bespisning som oftest finner sted. Alle møterom har topp moderne AV-utstyr og trådløst internett. Maks 30 personer. 

Fjellheisrestauranten 656 moh

Fjellheisrestauranten 656 moh er selve hjertet i Narvikfjellet og ligger vegg i vegg med endestasjonen til den 1810 meter lange gondolferden. Fjellheisrestauranten er et toetasjes bygg med panoramautsikt over Ofotfjorden og regionens fjellmassiver. Fjellheisrestauranten har byens desidert fineste utsikt og passer utmerket møter, konferanser og selskaper som skal ha en opplevelsesverdi. Hovedetasjen brukes normalt til kafédrift under høysesong sommer og vinter, men brukes også til møter og konferanser utenom høysesong. Gondolbanen er eneste transportmulighet opp til fjelllheisrestauranten, noe som er en opplevelse i seg selv.

Peisestua, underetasjen på Fjellheisrestauranten

I underetasjen på Øvre Fjellheisstasjonen ligger lokalet Peisestua. Peisesua har panoramautsikt over Ofotfjorden og Narvik by, og passer fint for intime møter og uformalle konferanser. Gondolbanen er eneste transportmulighet opp til Peisestua, noe som er en opplevelse i seg selv.